Legume cu parmezan

foto photoland   profimedia 0014121068 jpeg

Dacă vrei să renunţi pentru o perioadă la carne sau îţi place mâncarea vegetariană, atunci trebuie să încerci această reţetă.

Ce ai nevoie Pentru omletă: › 4 ouă › 3 linguri de lapte › 1 lingură de făină Pentru umplutură: › ½ tijă de ţelină tăiată cubuleţe › 1 mână de boabe de mazăre din conservă › câteva fâşii de parmezan sau de caşcaval › 1 morcov tăiat mare › 1 ardei gras roşu › 1 mână de boabe de porumb fiert › 2 linguri de unt › 3 linguri de ulei › sare › piper Pentru sos: › 2 linguri smântână › pătrunjel tocat

Pui untul în tigaie, apoi torni şi uleiul. Laşi să se încingă şi sotezi ţelina şi morcovul până se înmoaie puţin, apoi asezonezi cu sare şi piper. Adaugi ardeiul tăiat cubuleţe şi mai laşi puţin.

Scoţi compoziţia pe o farfurie şi o amesteci cu mazărea şi cu boabele de porumb.

Amesteci smântâna cu pătrunjelul tocat. Baţi ouăle cu laptele şi cu făina.

Amesteci energic, potriveşti de sare şi piper şi coci omleta pe o parte şi pe cealaltă.

O scoţi pe o farfurie. Pui la mijlocul ei amestecul de legume, o îndoi, presari parmezanul sau caşcavalul şi torni sosul de smântână cu pătrunjel. O serveşti caldă, la micul dejun.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg