Mâncare de spanac cu usturoi, reţeta de post

Spanacul este la mare căutare primăvara, aşa că nu trebuie să ratezi un preparat gustos şi sănătos. Fiind o sursă excelentă de fier, spanacul trebuie să se regăsească în dieta ta. Aşa că, în zilele în care nu mai ştii ce să găteşti, încearcă o mâncare simplă de spanac cu usturoi.
Mâncare de spanac cu usturoi – Ingrediente
2 linguri ulei 3 căţei de usturoi, mărunţiţi 2 cepe tocate 300 g baby spanac, proaspăt sare grunjoasă piper negru măcinat
Mâncare de spanac cu usturoi – Mod de preparare
Încingi uleiul într-o tigaie încăpătoare, la foc mediu spre mare. Adaugi usturoiul şi ceapa şi le sotezi 1 minut, până îşi eliberează aroma. Adaugi câte o mână de spanac spălat şi curăţat în prealabil de impurităţi, şi amesteci până când îşi reduce volumul, 3-5 minute. Condimentezi mâncarea de spanac cu sare şi piper, după gust, şi serveşti imediat.