Mazăre în sos alb

mazare in sos alb jpeg

Îţi propunem astăzi o reţetă de mazăre în sos alb, pe care poţi să o serveşti cu ouă ochiuri, pentru un plus de gust!

Ingrediente 500 g mazăre 2 cepe 300 ml smântână 1 lingură făină ulei sare piper chifteluţe, opţional ouă ochiuri, opţional

Mod de preparare

Cureţi şi tai cepele mărunt şi le pui la călit, într-o tigaie cu ulei încins. Adaugi mazărea şi torni apă, apoi o laşi la fiert.

Separat, amesteci făina cu smântâna. După ce mazărea a fiert, încorporezi, în fir subţire, smântâna. Laşi mâncarea să fiarbă până când scade sosul şi dispare mirosul de făină. Presari sare şi piper, după gust, apoi o dai la răcit. O serveşti ca atare sau, dacă vrei, cu ouă ochiuri ori cu chiftele de pui.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg