Minitarte cu kiwi şi piersici

Chiar şi în Postul Paştelui îţi poţi răsfăţa familia cu prăjituri delicioase. Alege aceste minitarte care te vor cuceri rapid cu gustul lor bogat.
Ingrediente
Pentru aluat
320 g făină 100 ml ulei 120 ml apă caldă 100 g zahăr pudră 1 plic praf de copt 1 praf de sare
Pentru umplutură
1 borcan compot de piersici
4-5 kiwi
1 plic gelatină incoloră
Preparare
Amesteci într-un bol făina, uleiul, apa caldă, zahărul pudră, praful de copt şi sarea. Vei obţine un aluat moale, dar care nu se ţine de degete. Întinzi aluatul în formele de tarte şi le dai la cuptor până se rumenesc, apoi le scoţi din forme şi le răstorni.
Feliezi piersicile, bine scurse, şi kiwi. Pui în minitarte câte 2-3 felii de fructe. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o amesteci cu compotul de piersici. Torni puţin peste tarte, pe care le dai la rece până se întăreşte gelatina.
Foto: Profimedia