Orez cu carne şi ciuperci

Dacă vrei să nu petreci prea mult timp în bucătărie, e cazul să încerci o reţetă simplă, precum acest orez cu carne. Pentru un plus de savoare, poţi include în reţetă şi ciuperci.
- Porții: 4
- Timp total: 1h
- Pregătire: 20 min
- Gătire: 40 min
- Categorie: fel principal
Ingrediente
2 pahare orez 1 kg carne vită, cubuleţe
200 g ciuperci
6 pahare supă de carne
1 ceapă
ulei
sare
piper
Mod de preparare
Speli şi laşi la înmuiat orezul, apoi îl fierbi. Frigi carnea în ulei încins, până se rumeneşte, apoi adaugi ceapa mărunţită. Laşi câteva minute, pui orezul, ciupercile, amesteci şi torni supa. Presari sare şi piper, după gust. Acoperi vasul cu un capac şi laşi la fiert până când scade zeama, iar carnea se înmoaie.