Peşte umplut cu fasole verde

Preparatele cu fasole verde pot fi absolut delicioase, dacă îndrăzneşti să le asociezi cu ingrediente precum fileul de peşte. În plus, condimentele potrivite le sporesc savoarea.
Ingrediente 150 g fasole verde 2 ouă 250 g pesmet 100 g făină 4 fileuri de cod 1 legătură mărar sare piper măcinat boia dulce ulei, pentru prăjit Pentru garnitură fasole verde sotată cartofi fierţi roşii feliate ceapă verde tocată mărar
Mod de preparare
Opăreşti fasolea verde în apă cu sare. Separat, baţi ouăle, în care adaugi sare, piper, boia dulce, iar pesmetul îl pui într-o farfurie. Aşezi pe fiecare fileu de peşte fasole verde amestecată cu mărar tocat, presari sare şi piper. La final, pliezi fiecare fâşie.
Treci fileurile pe rând, respectând ordinea, prin făină, prin ouă, apoi prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Le serveşti cu fasole verde, cartofi, roşii, ceapă verde şi mărar, după gust.