Prăjituri cu căpşuni, fără coacere

prajituri cu capsuni jpeg

Un desert uşor de preparat, perfect şi pentru vegetarieni sau cei care ţin post, prăjiturile cu căpşuni sunt delicioase şi sunt gata cât ai bate din palme. Trebuie însă păstrate la frigider, până se întăresc.

De ce ai nevoie pentru a pregăti prăjituri cu căpşuni

Pentru crustă

200 g migdale crude

8-10 curmale

apă

Pentru cremă

300 g caju (puse la înmuiat în apă peste noapte)

300 g căpşuni

120 ml sirop de arţar

80 ml ulei de cocos (stare lichidă)

zeama de la 1 lămâie

1 praf de sare

Cum pregăteşti prăjiturile cu căpşuni

Usuci fructele de caju. Dai la blender curmalele şi migdalele şi torni apă treptat, până se formează un amestec omogen, dar nu foarte moale. Torni conţinutul în forme pentru brioşe. Dai la frigider.

Blenduieşti toate ingredientele pentru cremă, până când obţii o pastă. Umpli cu aceasta fiecare brioşă. Dai la frigider 1-2 ore, până se întăresc. Serveşti imediat.

Sursa http://mywholefoodlife.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg