Prăjituri cu căpşuni, fără coacere

Un desert uşor de preparat, perfect şi pentru vegetarieni sau cei care ţin post, prăjiturile cu căpşuni sunt delicioase şi sunt gata cât ai bate din palme. Trebuie însă păstrate la frigider, până se întăresc.
De ce ai nevoie pentru a pregăti prăjituri cu căpşuni
Pentru crustă
200 g migdale crude
8-10 curmale
apă
Pentru cremă
300 g caju (puse la înmuiat în apă peste noapte)
300 g căpşuni
120 ml sirop de arţar
80 ml ulei de cocos (stare lichidă)
zeama de la 1 lămâie
1 praf de sare
Cum pregăteşti prăjiturile cu căpşuni
Usuci fructele de caju. Dai la blender curmalele şi migdalele şi torni apă treptat, până se formează un amestec omogen, dar nu foarte moale. Torni conţinutul în forme pentru brioşe. Dai la frigider.
Blenduieşti toate ingredientele pentru cremă, până când obţii o pastă. Umpli cu aceasta fiecare brioşă. Dai la frigider 1-2 ore, până se întăresc. Serveşti imediat.
Sursa http://mywholefoodlife.com