Pulpe de pui în sos de lămâie la cuptor

pulpe pui jpeg

O reţetă simplă şi foarte gustoasă, pulpele de pui în sos de lămâie te vor cuceri pe loc. Serveşte-le alături de o salată proaspătă şi îţi vei impresiona toţi musafirii. ;

  • Timp total: 1h30
  • Pregătire: 20 min
  • Gătire: 1h10
  • Categorie: fel principal

Ingrediente

8 pulpe de pui

1 lingură boia

3 linguri unt

3 căţei de usturoi, pisaţi

250 ml supă de pui

150 g smântână

50 g parmezan, ras

zeama de la 1 lămâie

1 linguriţă cimbru

450 g spanac

sare

piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Condimentezi pulpele de pui cu boiaua, sare şi piper, după gust. Topeşti 2 linguri de unt într-o tigaie. Rumeneşti puiul 2-3 minute, pe fiecare parte. Dai deoparte.

Topeşti untul rămas. Căleşti usturoiul 1-2 minute. Adaugi supa de pui, smântâna, parmezanul, zeama de lămâie şi cimbrul.

Amesteci bine până când sosul începe să fiarbă. Reduci focul şi combini cu spanacul. Mai ţii pe foc 3-4 minute. Întorci puiul în tigaie. Dai la cuptor aproximativ 30 de minute. Serveşti imediat.

Sursa https://damndelicious.net

https://damndelicious.net