Reţete de bun-gust la „Click! Poftă bună!“

Diana Bart si Chef Andrei Tandara jpeg

Cu siguranţă, nu vrei să pierzi savuroasa emisiune „Click! Poftă bună!“ de mâine, 24 mai, de la Prima TV, începând cu ora 11.30. Sâmbăta aceasta, Diana Bart găteşte alături de Maria Belu, editor coordonator al revistei „Click! Poftă bună!“. Ele vor pregăti un preparat delicios din bucătăria fusion, reţeta chefului Alexandru Iacob: biban cu cremă de fasole.

Şi, ca de fiecare dată, cheful Andrei, bucătarul emisiunii, şi Diana îţi propun un meniu deosebit: salată Caesar, prepeliţe cu legume la grătar şi o băutură răcoritoare, reţete care se potrivesc perfect cu căldura de afară.

Pentru salata Caesar, Andrei a pus într-un bol fâşii de piept de pui la grătar, salată aisberg şi rucola, ouă de prepeliţă fierte, feliuţe de prosciuto şi de pâine prăjite. Şi, pentru ca gustul să fie fără cusur, Diana împreună cu Andrei au făcut un dressing din ulei de măsline, maioneză, smântână dulce, 2 căţei de usturoi, câteva fileuri de anşoa, sare şi piper.

Pentru felul principal, cei doi au preparat un baiţ cu care au uns păsările, apoi le-au fript pe grătar. Garnitură au fost legume la grătar, precum broccoli, vinete, dovlecei, ceapă roşie, ceapă verde, toate asezonate cu sare şi ulei de măsline.

Desertul este un adevărat răsfăţ culinar: smoothie (o băutură rece), făcută din mango, zahăr, smântână dulce, mixate şi servite în pahare reci, într-o zi toridă de vară, alături de prieteni dragi.

 Dacă am reuşit să-ţi stârnesc curiozitatea, nu pierde emisiunea „Click! Poftă bună!“, de sâmbătă, 24 mai, de la ora 11.30, numai la Prima TV!