Ruladă cu şuncă şi caşcaval, un aperitiv apetisant

Atunci când ai poftă de ceva gustos şi simplu, merită să încerci o reţetă de ruladă cu multă şuncă şi mult caşcaval.
Ingrediente
1 pachet aluat foitaj 300 g şuncă 200 g caşcaval tare 1 mână baby-spanac 1 ou 50 g caşcaval ras
Mod de preparare
Laşi aluatul foitaj la decongelat, apoi îl întinzi pe blatul de bucătărie presărat cu puţină făină. Tai şunca şi caşcavalul felii subţiri şi le aranjezi pe aluatul întins. Deasupra pui spanacul spălat şi uscat în prealabil. Rulezi foaia, apoi o crestezi din loc în loc. Pui rulada în tava tapetată, o ungi cu oul bătut şi o dai la cuptorul preîncălzit 30 de minute, o scoţi şi presari caşcavalul.