Salată cu pui şi piersici

Nectarine Chicken Salad with Strawberry Balsamic Vinaigrette 12 jpeg

O variantă simplă şi de sezon a unei salate pe care o poţi prepara cu orice fel de verdeaţă (salată verde, rucola, spanac etc).

Ingrediente Pentru salată

salată verde, rucola, spanac sau orice vrei

2 bucăţi piept de pui dezosate

2 nectarine (sau 2 piersici)

10 căpşuni (decongelate)

4 linguri fulgi de migdale

100 g brânză de capră

Pentru vinegretă

6 linguri ulei măsline

4 linguri oţet balsamic

1 lingură miere

4 căpşuni, decongelate

sare

piper

Mod de preparare

Taie, spală şi usucă frunzele de verdeaţă pe care le foloseşti. Fărâmiţează brânza de capră.

Taie nectarinele în jumătate şi elimină sâmburii. Unge-le cu ulei de măsline. Puiul îl tai bucăţi subţiri pe care le ungi cu ulei de măsline şi peste care presari sare şi piper. Pune nectarinele pe grătarul încins şi le laşi cam 2-3 minute pe fiecare parte. La fel procedezi şi cu puiul.

Nectarinele le tai feliuţe subţiri, şi la fel şi puiul, dar numai după ce îl mai laşi să-şi revină.

Deasupra verdeţii pui căpşunile, nectarinele, migdalele, brânza, puiul şi vinegreta pe care o prepari astfel: pune ingredientele într-un blender şi mixezi până obţii o compoziţie cremoasă.

sursa: http://shardsoflavender.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg