Spaghete cu carne şi ciuperci

Cea mai simplă reţetă pentru acest început de săptămână credem că ar putea fi chiar aceste spaghete cu carne şi ciuperci. Dacă sunteţi sau nu de acord cu noi, daţi-ne de veste!
Ingrediente pentru spaghete cu carne şi ciuperci
250 g carne de porc tocată 1 cutie ciuperci 500 g spaghete 1 cutie roşii în bulion 3 căţei usturoi 1 ceapă ulei sare piper busuioc
Mod de preparare pentru spaghete cu carne şi ciuperci
Pui la fiert spaghetele în apă clocotită, cu puţină sare şi o lingură de ulei. La 100 de grame de spaghete vei pune cam 1 l de apă. Căleşti ceapa tocată mărunt, adaugi carnea şi usturoiul pisat şi laşi să fiarbă la foc potrivit aproximativ 30 de minute. Când a scăzut, adaugi ciupercile bine scurse şi tăiate, roşiile cu sos cu tot şi condimentezi cu sare şi piper. Scurgi bine pastele, le serveşti cu sosul de carne şi ciuperci şi garniseşti cu frunzuliţe de busuioc.