Supă cremă de roşii şi ardei copţi
Uşor de gătit şi super delicioasă, supa cremă de roşii şi ardei copţi n-ar trebui să lipsească din alimentaţia ta în zilele de toamnă, mai ales că se prepară super uşor.
Pentru a gătit supa cremă de roşii şi ardei copţi ai nevoie de:
- 400 de grame de roşii
- 0 ceapă mare
- doi ardei capia mari
- două linguri de ulei de măsline extra virgin
- doi căţei de usturoi
- trei crenguţe de cimbru
- trei frunze de busuioc
- o lingură de oţet din vin roşu
- 150 ml de apă
- două linguri de ricotta
Gustări din iaurt şi unt de arahide
Mod de preparare:
Pune cuptorul la preîncălzit la 180 de grade Celsius, iar între timp, într-o tavă în care ai pus hârtie de cop aşază roşiile, ceapa tăiată în sferturi, dar şi ardeii tăiaţi sub formă de bucăţi mari. Adaugă şi puţin ulei şi nu uita să condimentezi cu sare şi piper, dar şi cu ierburi aromate şi usturoiul necurăţat
Coace totul timp de 25 de minute, până când se vor înmuia toate legumele.
Citeşte şi: Cele mai citite reţete din septembrie: Încearcă-le! Sunt delicioase!
Cele mai citite reţete din septembrie: Încearcă-le! Sunt delicioase!
Curăţă usturoiul, iar apoi adaugă toate ingredientele în blender. Pasează totul bine cu 100 de ml de apă, pentru a căpăta o consistenţă cremoasă.
Serveşte cu crutoane o lingură de ricotta. Poftă bună!