Supă-cremă de spanac, reţeta rapidă

Această supă-cremă nu are o dificultate foarte mare şi se prepară în doar 30 de minute. Încearcă şi tu reţeta şi descoperă cât este de gustoasă.
Supă-cremă de spanac - Ingrediente
500 g spanac 3 căţei usturoi 1 ceapă 1 cartof 4 ouă ochiuri smântână lichidă 2 linguri ulei sare piper
Preparare
Cureţi şi speli spanacul, îl opăreşti câteva minute în apă cu sare şi îl scurgi. Separat, cureţi legumele, le tai şi le fierbi în apă cu puţină sare. Le strecori şi păstrezi zeama. Pui spanacul, usturoiul feliuţe şi legumele în blender, şi mixezi până obţii o pastă. Adaugi uleiul, smântână lichidă, după gust şi zeamă de la legume, atât cât o vrei de groasă. Condimentezi cu sare şi piper. Serveşti supa cu ouăle ochiuri.
Foto: Profimedia