Supă fină cu ciuperci şi kaizer

Ingrediente: l litru supă de pui (poţi folosi apă), 400 g ciuperci albe, 2 cepe mici albe, 20 g unt, 1 lingură de făină, 100 g kaizer, pătrunjel şi ceapa ciorii pentru decor
Mod de preparare:Pregatire: 10 min Fierbere: 25 min Dificultate: medie
Într-o oală pui untul să se topească şi adaugi ceapa mărunt tăiată şi ciupercile (opreşti câteva pentru decor) curăţate şi tăiate. Când ciupercile şi-au lăsat toată apa adaugi făina. Amesteci şi laşi pe foc 2 minute. Torni supa de pui (sau apa) şi laşi să fiarbă.
Mixezi apoi toată fiertura, o strecori să obţii o supă cât mai fină. Tai kaizerul felioare subţiri pe care le rumeneşti în tigaie fără ulei. Aduci fiecare porţie cu ciuperci crude tăiate lamele fine, kaizer, pătrunjel şi ceapa ciorii, după gust.