Tocană de dovleac cu morcovi

Pentru că a început sezonului aromatului dovleac, îţi recomandăm să prepari această delicioasă tocană de dovleac cu morcovi.
De ce ai nevoie
1 ceapă
2-3 linguri ulei
2 căţei de usturoi
1 dovleac mai mic
3 linguri sfeclă roşie rasă
1 ardei roşu
200 g roşii descojite
6 morcovi
sare
piper
pătrunjel
Cum se prepară tocana
Toci ceapa şi usturoiul şi le căleşti în ulei până se înmoaie. Adaugi morcovii curăţaţi şi feliaţi, dovleacul descojit, tăiat bucăţi mici, sfecla şi roşiile tocate. Torni puţină apă, acoperi şi laşi să fiarbă până se înmoaie legumele.
Adaugi ardeiul tocat, asezonezi cu sare şi piper, după gust şi mai laşi să fiarbă câteva minute. La final, presari pătrunjel.
Sursa http://pe-ta.com