Tort de vară cu pişcoturi şi căpşuni

tort de vara cu piscoturi si capsuni jpeg

Dacă vrei să păstrezi căpşunile proaspete mai multe zile, nu le rupe codiţele şi nu le spăla înainte să le pui în frigider. Este indicat să le ţii într-un recipient cât mai răsfirate. Apoi poţi prepara un tort de vară cu pişcoturi şi căpşuni.

Tort de vară cu pişcoturi şi căpşuni - Ingrediente

200 ml compot 600 g iaurt gras 1 pachet pişcoturi 300 g căpşuni zahăr pudră, pentru decor

Tort de vară cu pişcoturi şi căpşuni - Mod de preparare

Speli căpşunile, le îndepărtezi codiţele şi le pui la scurs. Ţii iaurtul la scurs. Laşi să se scurgă 2-3 ore, amestecând din când în când. Înmoi pişcoturile în compot şi le aşezi pe fundul şi pe lateralele unei forme de şarlotă. Tai căpşunile şi le amesteci cu iaurtul. Pui un strat de cremă, un strat de pişcoturi şi din nou un strat de cremă. Aşezi deasupra

pişcoturi şi pui o farfurie. Dai la frigider peste noapte, după care răstorni şi decorezi cu căpşuni şi zahăr pudră. Poftă bună la cel mai bun tort de vară cu pişcoturi şi căpşuni.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg