Tort de vară cu pişcoturi şi căpşuni

tort de vara cu piscoturi si capsuni jpeg

Dacă vrei să păstrezi căpşunile proaspete mai multe zile, nu le rupe codiţele şi nu le spăla înainte să le pui în frigider. Este indicat să le ţii într-un recipient cât mai răsfirate. Apoi poţi prepara un tort de vară cu pişcoturi şi căpşuni.

Tort de vară cu pişcoturi şi căpşuni - Ingrediente

200 ml compot 600 g iaurt gras 1 pachet pişcoturi 300 g căpşuni zahăr pudră, pentru decor

Tort de vară cu pişcoturi şi căpşuni - Mod de preparare

Speli căpşunile, le îndepărtezi codiţele şi le pui la scurs. Ţii iaurtul la scurs. Laşi să se scurgă 2-3 ore, amestecând din când în când. Înmoi pişcoturile în compot şi le aşezi pe fundul şi pe lateralele unei forme de şarlotă. Tai căpşunile şi le amesteci cu iaurtul. Pui un strat de cremă, un strat de pişcoturi şi din nou un strat de cremă. Aşezi deasupra

pişcoturi şi pui o farfurie. Dai la frigider peste noapte, după care răstorni şi decorezi cu căpşuni şi zahăr pudră. Poftă bună la cel mai bun tort de vară cu pişcoturi şi căpşuni.