Un Paşte cu preparate de poveste în emisiunea TV Click!Poftă bună!

Diana Bart si Ovidiu Eftimie times new roman jpeg

Sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 11.30, pe postul Prima TV, ai întâlnire cu „gustoasa“ emisiune Click!Poftă bună!, care-ţi aduce, ca de fiecare dată, preparate cu arome care cu greu pot fi uitate.

În prima parte a emisiunii, Diana Bart împreună cu invitatul ei Ovidiu  Eftimie, membru al echipei Times New Roman, vor prepara o pască, dulcele preferat al lui Ovidiu.

Apoi, Diana şi talentatul chef Andrei Ţandără vă aduc în dar trei preparate inedite, numai bune de pus pe masa de Paşte.

image

La aperitiv, vă propun să încercaţi o salată făcută din ouă roşii, curăţate de coajă şi tăiate cubuleţe, amestecate cu maioneză, cu zeamă de lămâie, ceapă verde tăiată mărunt, cu busuioc, sare şi cu piper şi servite pe felii de pâine.

Pentru felul principal, simpaticii prezentatori vor găti împreună cu voi o şaorma cu carne de miel.

Din friptura deja făcută, tăiaţi mărunt câteva bucăţele, apoi trageţi-le la tigaie, câteva minute, cu chilli, coriandu şi zeamă de lime. Într-o lipie aşezi câteva frunze de spanac proaspăt şi cubuleţe de roşi, feliuţe de carne de miel şi iaurt. Desertul lui Andrei este fabulos. Felii de cozonac, înmuiate într-un amestec de lapte şi rom, date prin zahăr brun, caramelizate în unt încins şi servite cu mascarpone şi cu căpşuni.

Delicios, nu?