Aperitivul ideal - ardei umpluţi cu brânză

ardei umpluti cu branza jpg jpeg

Nu se prăjesc, nu se bagă la cuptor, dar sunt absolut delicioşi. Vorbim de ardei umpluţi cu brânză, un aperitiv pe care poţi să-l prepari în mai puţin de 15 minute.

Ingrediente pentru ardei umpluţi cu brânză

  • 4 ardei capia mari
  • 100 g brânză de vaci
  • 300 g telemea de vaci
  • 50 g unt
  • usturoi
  • pătrunjel verde

Mod de preparare ardei umpluţi cu brânză

Ardeii se spală, se taie în două şi se curăţă

Topeşte untul, adaugă-l peste brânza de vaci, pune şi telemeaua rasă şi amestecă bine. Separat, pisează 4-5 căţei de usturoi şi adaugă-i în brânză. Poţi aduga sare, după gust. 

Pasta de brânză obţinută se foloseste pentru a umple fiecare jumătate de ardei. Serveşte cu verdeaţă proaspătă.

Poftă bună!