Nu se prăjesc, nu se bagă la cuptor, dar sunt absolut delicioşi. Vorbim de ardei umpluţi cu brânză, un aperitiv pe care poţi să-l prepari în mai puţin de 15 minute.

Ingrediente pentru ardei umpluţi cu brânză

  • 4 ardei capia mari
  • 100 g brânză de vaci
  • 300 g telemea de vaci
  • 50 g unt
  • usturoi
  • pătrunjel verde

Mod de preparare ardei umpluţi cu brânză

Ardeii se spală, se taie în două şi se curăţă

Topeşte untul, adaugă-l peste brânza de vaci, pune şi telemeaua rasă şi amestecă bine. Separat, pisează 4-5 căţei de usturoi şi adaugă-i în brânză. Poţi aduga sare, după gust. 

Pasta de brânză obţinută se foloseste pentru a umple fiecare jumătate de ardei. Serveşte cu verdeaţă proaspătă.

Poftă bună! 

Loading...