Cafeaua sau ceaiul sunt mai bune dacă le savurezi cu biscuiţi şpriţaţi. Îţi recomandăm o reţetă reuşită, cu unt din abundenţă şi ciocolată albă.

Ingrediente:

200 g unt
200 g făină
200 g zahăr pudră
1 ou
1 linguriţă praf de copt
1/2 fiolă esenţă de vanilie

Pentru decor:

150 g ciocolată albă de menaj
100 ml smântână dulce
bombonele decorative de ciocolată

Numar porţii: 8
Timp de preparare: 1h 10 min
Dificultate: mică

Mod de preparare:

Freci spumă untul cu zahă­rul, adaugi oul bătut, esenţa şi făina cernută cu praful de copt. Pui compoziţia într­-un poş şi şpriţezi biscuiţi cât vrei de lungi într­-o tavă în care ai pus hârtie de copt.

Coci în cuptorul preîncălzit circa 20 de minute, la foc mic.

Topeşti ciocolata albă rasă pe baie de aburi împreu­nă cu smântăna dulce. După ce se răcesc fursecurile, le înmoi cu fundul şi cu unul din capete în ciocolată al­bă, presari bobiţe de ciocola­tă şi le pui pe un grătar să se întărească.

Loading...
Evaluează articolul