Ingrediente: 400 g spaghete, 4 ouă, 200 g smântână, 1 bucată broccoli, 1-2 morcovi fierţi, 150 g telemea, 1 lingură unt, sare, piper

Mod de preparare:
Rupi spaghetele bucăţi şi le pui la fiert în apă clocotită cu sare. Laşi 8 minute şi le scurgi. Desfaci broccoli în bucheţele şi le fierbi 2-3 minute în apă cu puţină sare.

Într-un castron mai mare, baţi ouăle cu smântâna, adaugi telemeaua dată prin răzătoarea mare şi amesteci. Amesteci pastele cu morcovul tăiat cubuleţe şi bucheţelele de broccoli scurse şi condimentezi cu sare şi piper.

Aşezi totul într-un vas termorezistent uns cu unt. Adaugi peste ele compoziţia de ouă şi-l introduci la cuptor aproximativ 30-40 de minute, până în cepe să se rumenească deasupra.

Loading...