Budincă de legume

budinca de legume jpeg

Încearcă această combinaţie perfectă de legume, într-un fel de mâncare foarte atrăgător.

Ingrediente 1 conopidă 1 broccoli 200 g roşii cherry 4 ouă 200 g smântână 200 g parmezan ras 100 g brânză de capră 200 g penne rigate sare piper ulei de măsline

Mod de preparare

Fierbi pennele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le scurgi fără a le clăti şi le laşi deoparte.Rupi bucheţelele de conopidă şi broccoli, le speli sub jet de apă şi le pui la fiert în apă cu sare. Le fierbi 10 minute, după ce începe să clocotească apa. Le scoţi şi le pui la scurs.

Speli roşiile şi le tai jumătăţi. Baţi cele 4 ouă cu un tel şi torni smântâna bătând continuu. Amesteci uşor pennele cu legumele, adaugi brânza rasă, combinaţia de smântână cu ouă şi le torni într-un vas, uns în prealabil cu ulei de măsline. Nivelezi uşor, adaugi roşiile, presari caşcavalul şi dai la copt până când se gratinează frumos.