Bulz cu şuncă şi caşcaval

bulz moldovenesc cu afumatura jpeg

Pentru acest bulz cu şuncă şi caşcaval nu ai nevoie de multe ingredinte şi nici de prea mulţi bani. Mai poţi folosi în umplutură şi bacon sau cârnaţi afumaţi. Gustul va fi desăvârşit.

Bulz cu şuncă şi caşcaval - Ingrediente

500 ml apă 300 g mălai 200 g caşcaval 200 g şuncă de pui sare ulei pentru prăjit

Bulz cu şuncă şi caşcaval - Mod de preparare

Prepari o mămăligă din apă, 200 g mălai şi un praf de sare, apoi o laşi să se răcească cât să o poţi modela. Tai bucăţele caşcavalul şi şunca de pui. Iei cu mâna udă din mămăliga călduţă, pui în mijloc bucăţele de caşcaval şi de şuncă şi formezi un bulz. Procedezi astfel până termini mămăliga, caşcavalul şi şunca. Tăvăleşti bulzurile prin mălaiul rămas şi le prăjeşti în ulei încins.