Iată o reţetă simplă de cartofi gratinaţi pe care o poţi prepara şi pentru invitaţi dar şi când vrei să te răsfeţi siongur cu o porţie de mâncare delicioasă.

Ingrediente

2 cartofi fierţi în coajă
300 g caşcaval ras
4 ouă fierte
50 g smântână
1 legătură ceapă
2 cârnaţi prăjiţi
sare
piper
ulei, pentru uns

Mod de preparare

Cureţi cartofii de coajă, îi zdrobeşti cu furculiţa şi îi amesteci cu smântâna, cu jumătate din cantitatea de caşcaval şi cu ceapa verde tocată. Tai cârnaţii după dorinţă. Ungi o tavă cu ulei, aşezi cartofii şi peste ei pui ouăle fierte, potriveşti gustul de sare şi piper, presari restul de caşcaval, dai tava la cuptorul încins şi ţii până când se
gratinează caşcavalul.

Loading...