Încearcă şi tu caşcavalul cu ardei pane, atunci când îţi doreşti să încerci un preparat nou.

Ingrediente

200 g caşcaval

2 ardei graşi verzi

3 ouă

făină

pesmet

ulei pentru prăjit

sare

piper

Pentru sosul de usturoi

200 g iaurt

3 căţei usturoi

ridichi

ardei iute

salată verde

Mod de preparare

Tai caşcavalul cuburi. Baţi ouăle cu sare şi piper, după gust, aşezi pe farfurii separate făină şi pesmet. Treci caşcavalul prin făină, ouă, pesmet şi le prăjeşti până devin aurii. Le scoţi pe şervete absorbante.

Speli ardeii, îi usuci şi îi tai cuburi, apoi procedezi la fel ca la caşcaval.

Pentru sos, amesteci iaurtul cu usturoiul zdrobit, sare şi piper, după gust. Îl serveşti presărat cu ardei iute, alături de caşcavalul şi ardeii pane, feliuţe de ridichi şi salată verde.

Loading...
Evaluează articolul