Cea mai bună ciorbă de dovlecei cu roşii
Ne bucurăm mai mereu de gustul unei ciorbe fierbinţi, aburinde aşezată pe masă. Pentru cea mai bună ciorbă de dovlecei cu roşii ai nevoie de legume proaspete, ierburi la fel de proaspete şi aromate şi un strop de parmezan, dacă este pe gustul tău.
Cea mai bună ciorbă de dovlecei cu roşii - Ingrediente
2 căţei usturoi, feliaţi fin 4 dovlecei, daţi pe răzătoare 2 căni suc de roşii 1/2 legătură busuioc sau pătrunjel, tocat parmezan răzuit, pentru servit
Cea mai bună ciorbă de dovlecei cu roşii - Mod de preparare
Încingi 2 linguri de ulei într-o oală şi căleşti usturoiul la foc iute 30 de secunde sau până începe să se rumenească. Adaugi dovlecei şi laşi pe foc câteva minute, amestecând. Adaugi sucul de roşii şi 2 căni de apă şi laşi să dea în clocot. Apoi, laşi pe foc să fiarbă 7-8 minute sau până se mai înmoaie dovlecelul. Guşti şi asezonezi şi amesteci condimentele. Dacă vrei, serveşti cu parmezan răzuit deasupra.
Cele mai bune clătite cu dovlecei