Iată o delicioasă mâncare cu carne de porc şi legume, pe care o poţi prepara în puţin peste o oră. Încearc-o şi tu.

Ai nevoie de

500 g carne de porc
4 cartofi mari
100 g mazăre verde
1 ceapă mare
5-6 cepe mici
2 căţei de usturoi
150 ml supă limpede de legume
2 linguri ulei
cimbru
rozmarin
pătrunjel verde
sare
piper
100 ml bulion

Mod de preparare

Tai carnea cuburi şi le rumeneşti uşor, pe toate părţile, în ulei bine încins. Scoţi bucăţile de carne deoparte, iar în locul lor căleşti ceapa mare tocată mărunt şi usturoiul zdrobit. Adaugi cartofi i curăţaţi de coajă, tăiaţi cuburi, mazărea, pui din nou carnea rumenită, împreună cu cepele mici curăţate, bulionul, torni supa de legume. Adaugi ierburile aromate şi laşi să fi arbă, la foc mic, 25-30 de minute. Potriveşti de sare şi piper şi pui vasul la cuptor circa 20 de minute, până scade bine zeama. Serveşti mâncărica presărată cu pătrunjel tăiat fin.

Mâncare de fasole cu ceapă călită

Mâncare cubaneză cu carne de porc şi ardei

Mâncare picantă de fasole

Loading...