Cotlete de porc în sos cremos de ceapă

cotlete porc jpeg

Nu ezita să pregăteşti această reţetă apetisantă de cotlete de porc în sos cremos de ceapă, care sunt perfecte pentru prânz sau cină.

Ingrediente

4 cotlete de porc 2 linguri ulei 200 g ceapă, tocată 250 ml supă de vită sau pui 70 g smântână 2 linguri făină 2 linguri lapte 2 linguriţe sos Worcestershire sare piper

Mod de preparare – Cotlete de porc în sos cremos de ceapă

Încingi uleiul într-o tigaie. Rumeneşti cotletele de porc condimentate pe ambele părţi până când îşi schimbă culoarea, apoi le scoţi pe o farfurie.  Căleşti ceapa până se înmoaie. Încorporezi supa de vită, întorci cotletele de porc în tigaie şi potriveşti gustul cu sare şi piper. Stropeşti carnea cu sos, acoperi cu un capac şi laşi să dea în clocot aproximativ 10 minute.

Într-un bol, amesteci samântâna cu făina. Combini cu sosul din tigaie, după ce ai îndepărtat cotletele, apoi adaugi sosul Worcestershire. Torni laptele, în funcţie de cât de groasă vre să iasă compoziţia. Întorci carnea în tigaie şi o mai ţii pe foc în sos până se pătrunde foarte bine. Serveşti imediat.

Sursa https://bunnyswarmoven.net

https://bunnyswarmoven.net