Cuibuleţe surpriză

1 cosulete png png
  • 4 ouă 
  • 100 g caşcaval ras 
  • 12 felii prosciutto crudo 
  • 2 ciuperci 
  • 200 g spanac baby 
  • sare 
  • piper 
  • ketchup 
  • pâine prăjită
  • frunze de ceapă verde

Speli ciupercile şi le feliezi pe lung cu tot cu picioruşe.

Separat, într-o tavă de silicon cu forme de brioşe, aşezi

în 4 dintre ele câte 3 felii de prosciutto, câteva frunze de

spanac şi câteva feliuţe de ciuperci.

Spargi peste ele câte un ou, potriveşti gustul de sare, dacă mai trebuie, şi de piper.

Le presari cu caşcaval şi le dai la cuptorul încins până când ouăle se

încheagă, iar caşcavalul se gratinează. Le serveşti alături de o salată

făcută din frunzele de spanac rămase, de ketchup şi de felii de pâine

prăjite şi presărate cu frunze tăiate de ceapă verde