Dacă ai poftă de un mic dejun copios şi rafinat, prepară şi tu această reţetă, iar rezultatul te va uimi şi pe tine, şi pe cei dragi.
 
  • 4 ouă 
  • 100 g caşcaval ras 
  • 12 felii prosciutto crudo 
  • 2 ciuperci 
  • 200 g spanac baby 
  • sare 
  • piper 
  • ketchup 
  • pâine prăjită
  • frunze de ceapă verde
 
Mod de preparare: 
 
Speli ciupercile şi le feliezi pe lung cu tot cu picioruşe.

Separat, într-o tavă de silicon cu forme de brioşe, aşezi
în 4 dintre ele câte 3 felii de prosciutto, câteva frunze de
spanac şi câteva feliuţe de ciuperci.

Spargi peste ele câte un ou, potriveşti gustul de sare, dacă mai trebuie, şi de piper.

Le presari cu caşcaval şi le dai la cuptorul încins până când ouăle se
încheagă, iar caşcavalul se gratinează. Le serveşti alături de o salată
făcută din frunzele de spanac rămase, de ketchup şi de felii de pâine
prăjite şi presărate cu frunze tăiate de ceapă verde
 

 

Loading...