Cum prepari cea mai bună Sangria
Spaniolii o numesc "pasiune într-un pahar", iar combinţia de vin şi fructe devine un real deliciu dacă ştii cum să o prepari. Vorbim de Sangria şi de o reţetă numai bună de făcut la tine acasă, într-un weekend cu prietenii.
Ingrediente pentru Sangria, din care obţii 4 pahare
- 500 ml vin roşu
- 100 ml apă carbogazoasă
- 100 g zahăr brun
- 50 ml lichior de portocale
- 2 portocale
- 2 mere
Mod de preparare Sangria
Dizolvă zahărul brun în vin, adaugă sucul de la cele două portocale, iar merele necurăţate se taie şi se adaugă şi ele în vin. Amestecul se ţine la rece, la frigider, timp de 6 ore.
După aceste ore, e adaugă lichiorul şi 100 ml de apă carbogazoasă.
Se serveşte rece.