Chifteluţe din carne de miel

1 chiftele jpg jpeg

 Ingrediente pentru chifteluţele de miel 

Mod de preparare chiftele de miel 

 Înmoi pâinea în lapte. Separat, cu ajutorul unui blender, mărunţeşti ceapa şi usturoiul. Le amesteci cu carnea de miel. Adaugi pâinea stoarsă de lapte, pătrunjelul tocat, piperul şi sarea. Compoziţia o pui la frigider o oră. După aceea, din amestec formezi chiftele pe care le prăjeşti, pe toate părţile, în ulei în­cins. 

Pentru garnitură, strecori ma­zărea de zeama din conservă şi o treci printr-un jet de apă rece. Ardeii îi tai fâşii şi-i amesteci cu mazărea. Torni, după gust, ulei de măsline şi presari sare. La final, pui frunzele de busuioc proaspete. 

Serveşti chiftelele de miel calde, alături de salata de mazăre. 



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg