Ciuperci umplute cu quinoa şi cartofi dulci
Această reţetă nu este doar recomandată persoanelor care vor să slăbească, ci şi celor care şi-au propus să mănânce sănătos.
Ciuperci umplute cu quinoa şi cartofi dulci - ingrediente necesare:
- 10 ciuperci mari - cinci cartofi - 350 de grame de quinoa - ulei de măsline - sare şi piper, după gust
Ciuperci umplute cu quinoa şi cartofi dulci - mod de preparare:
Curăţă şi spală cartofii, iar apoi taie-i sub formă de cubuleţe. Pune-i într-o tavă şi lasă-i la copt pentru 40 de minute.
Între timp, fierbe quinoa.
Arunci când cartofii au fiert şi poţi să-i pătrunzi cu furculiţa, amestecă-i cu quinoa, condimentează cu sare şi piper după gust.
Spală ciupercile, curăţă-le de codiţe, iar apoi stropeşte-le cu ulei de măsline.
Pune-le în tavă, adaugă compoziţia de cartofi şi quinoa şi lasă la cuptor pentru 30 de minute.
Poftă bună.
Sursa foto: https://minimalistbaker.com/