Pulpe de pui în sos de lămâie şi măsline verzi

O reţetă apetisantă, pulpele de pui în sos de lămâie şi măsline verzi sunt foarte gustoase şi uşor de preparat.
Ingrediente
Pentru marinată 1 lingură usturoi pisat ½ linguriţă oregano ½ linguriţă mix de condimente sare piper
6 pulpe de pui
2 linguri ulei
1 ceapă tocată
2 căţei de usturoi, pisaţi
sare
piper
1 lămâie, feliată
50 ml vin roşu
250 ml supă de pui
1-2 mâini măsline verzi
Amesteci usturoiul, oregano, mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Condimentezi carnea de pui cu această compoziţie şi o laşi deoparte câteva minute. O rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, 6-7 minute, pe fiecare parte, până îşi schimbă culoarea. Scoţi pe o farfurie.
Căleşti ceapa cu usturoiul 2-3 minute, până se înmoaie. Potriveşti de gust cu sare şi piper. Adaugi feliile de lămâie şi vinul şi mai ţii pe foc 3 minute. Torni supa de pui, întorci pulpele în tigaie şi laşi să clocotească uşor, în jur de 5 minute. Amesteci cu măslinele încă 10 minute, până ce sosul începe să scadă, însă nu în totalitate. Serveşti imediat.
Sursa https://diethood.com