Macaroane cu brânză şi smântână la cuptor

macaroane cu branza jpeg

Pastele sunt un ingredient uşor de preparat şi pot fi folosite într-o multitudine de combinaţii, atât în preparate dulci, cât şi sărate. Iată cum se fac macaroane cu brânză şi smântână la cuptor.

De ce ai nevoie pentru macaroane cu brânză şi smântână la cuptor

200 g macaroane

1 praf de sare

150 g brânze dulce

250 ml smântână

50 g zahăr

50 g unt

2 plicuri zahăr vanilat

Cum se prepară macaroane cu brânză şi smântână la cuptor

Fierbi macaroanele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Amesteci brânza cu smântâna, zahărul şi zahărul vanilat. Scurgi macaroanele şi le treci pe sub un jet de apă rece, după care le amesteci cu compoziţia de brânză. Le pui într-o tavă de cuptor şi aşezi din loc în loc bucăţi de unt rece tăiat cubuleţe. Ţii tava la cuptor până se rumeneşte  brânza.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg