Macaroane cu brânză şi smântână la cuptor

Pastele sunt un ingredient uşor de preparat şi pot fi folosite într-o multitudine de combinaţii, atât în preparate dulci, cât şi sărate. Iată cum se fac macaroane cu brânză şi smântână la cuptor.
De ce ai nevoie pentru macaroane cu brânză şi smântână la cuptor
200 g macaroane
1 praf de sare
150 g brânze dulce
250 ml smântână
50 g zahăr
50 g unt
2 plicuri zahăr vanilat
Cum se prepară macaroane cu brânză şi smântână la cuptor
Fierbi macaroanele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Amesteci brânza cu smântâna, zahărul şi zahărul vanilat. Scurgi macaroanele şi le treci pe sub un jet de apă rece, după care le amesteci cu compoziţia de brânză. Le pui într-o tavă de cuptor şi aşezi din loc în loc bucăţi de unt rece tăiat cubuleţe. Ţii tava la cuptor până se rumeneşte brânza.