Sufleu de praz

sufleu de praz jpeg

Avantajul principal al prazului este ă îl găseşti proaspăt pe toată perioada anului. Şi astfel nu te mai sături să prepari mâncpruri gustoase cu el.

Ingrediente

6 ouă 600 g praz 300 ml lapte 100 g făină 100 g unt 100 g caşcaval ras sare piper 25 g unt, pentru uns

Mod de preparare

Tai prazul, îl fierbi în apă cu sare şi îl laşi la scurs. Separat, amesteci făina cu laptele, pui puţin pe foc atât cât să se încălzească, adaugi untul şi amesteci până când se topeşte. Separi albuşurile de gălbenuşuri, iar albuşurile le baţi spumă.Încorporezi în praz sosul alb, gălbenuşurile, apoi albuşurile, piper şi caşcavalul, amestecând continuu.

Ungi o formă de tartă cu unt, torni aluatul şi dai la cuptorul încins 25-30 de minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg