Deliciu cu pişcoturi, budincă de vanilie şi caise
Arată nemaipomenit, nu-i aşa? Vei vedea că nici nu este greu de preparat. Puţină răbdare şi vei avea un desert care va atrage toate privirile!
De ce ai nevoie pentru deliciu cu pişcoturi, budincă de vanilie şi caise
400 g fructe de pădure congelate
600 g caise feliate din compot
600 ml frişcă
100 g zahăr pudră
10 pişcoturi
1 plic budincă de vanilie
Cum se prepară deliciu cu pişcoturi, budincă de vanilie şi caise
Baţi frişca cu zahărul pudră până când se întăreşte. Prepari budinca conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o laşi la răcorit. Pui jumătate din fructele congelate într-o cratiţă şi le ţii pe foc, amestecând constant până când scade zeama. Laşi la răcorit şi amesteci fructele cu frişca.
Aşezi la baza unui vas înalt jumătate din pişcoturi, pui jumătate din budinca de vanilie, presari fructe de pădure, felii de caise şi jumătate din cantitatea de frişcă. Pui un alt strat de pişcoturi, budinca, caisele rămase, fructele şi deasupra decorezi cu frişcă.