Pentru micul dejun, această omletă de verdeţuri cu legume este alegerea ideală.

De ce ai nevoie pentru omletă de verdeţuri şi legume

3-4 ouă

1 tijă de praz

1 dovlecel

1 tijă ţelină

3 ciuperci potrivite

1 tijă cimbru

4-5 frunze de busuioc

1 ardei capia

75 g caşcaval

40 g unt

sare

piper

Cum se prepară omletă de verdeţuri cu legume

Cureţi prazul, dovlecelul, ciupercile, ardeiul capia şi le speli. Tai legumele rondele. Le căleşti în unt până se înmoaie. Dai pe răzătoarea mare caşcavalul. Între timp, baţi într-un castron ouăle cu caşcavalul, condimentezi cu sare şi piper după gust. Adaugi busuiocul şi tija de ţelină tăiate mărunt şi torni amestecul peste legumele călite din tigaie. Laşi la foc mic omleta până se coace. O scoţi pe o farfurie şi o ornezi cu tija de cimbru. Poţi servi omleta caldă, cu ketchup.

Loading...