Un delicios desert pentru un weekend în familie!

Ingrediente:
4 ouă
O cană şi jumătate de ulei vegetal
2 căni de zahăr alb
2 linguriţe de esenţă de vanilie
2 căni de făină
2 linguriţe de bicarbonat
2 linguriţe de praf de copt
O jumătate de linguriţă de sare
2 linguriţe de scorţişoară pisată
4 morcovi medii, daţi prin răzătoare
O jumătate de bucată de unt
4 căniţe de zahăr pudră

Mod de preparare:
Încălziţi cuptorul la 175 de grade Celsius. Ungeţi o tavă pentru prăjituri.
Într-un bol mare, bateţi cele 4 ouă împreună cu uleiul, zahărul alb şi esenţa de vanilie. Adăugaţi făina, bicarbonatul, praful de copt, sarea, scorţişoara şi morcovii. Turnaţi compoziţia în tavă.
Se lasă la cuptor 40-50 de minute. Se presară zahăr pudră peste.

Sursă: http://allrecipes.com/

Loading...