Pulpe de pui - Reţetă italiană

pulpe de pui reteta italiana jpeg

Bucătăria italiană este recunoscută pentru diversitatea reţetelor şi a combinaţiilor de ingrediente inedite, iar pulpele de pui sunt pe gustul tuturor, aşa că trebuie să încerci această variantă cu sos de tomate şi busuioc.

De ce ai nevoie pentru a pregăti pulpe de pui după reţeta italiană

450 g pulpe de pui

400 g roşii decojite întregi, la conservă

2 linguri ulei de măsline

1 jumătate de ceapă, tocată

3 căţei de usturoi, pisaţi

10 frunze de busuioc

sare, după gust

piper, după gust

zahăr brun, după gust

pătrunjel, după gust

Cum pregăteşti pulpe de pui după reţeta italiană

Speli pulpele de pui şi le laşi să se usuce. Condimentezi cu sare şi piper, pe ambele părţi, după gust. Dai roşiile la blender. Încălzeşti o oală specială cu capac, aşezi carnea în ea şi o rumeneşti câteva minute, neacoperită. Torni peste uleiul de măsline. Căleşti într-o tigaie ceapa şi usturoiul, adaugi pasta de tomate, busuiocul şi pui conţinutul în oală. Găteşti la foc mediu, 15-20 de minute, cu capacul pus. Serveşti cu zahăr brun şi pătrunjel tocat pe deasupra, după gust.

Sursa http://rasamalaysia.com