Cea mai bună ruladă din carne de curcan

rulada din carne de curcan jpeg

O felie din această ruladă din carne de curcan este o bunătate pe care e musai să o însoţeşti de un pahar de vin roşu! Umplutura specială de spanac este ceea ce face din banala ruladă din carne un preparat cu adevărat special.

Cea mai bună ruladă din carne de curcan - Ingrediente

600 g carne de curcan tocată 1 cană sos de roşii 1/2 cană pesmet 1/2 cană ceapă tocată 2 căţei usturoi, pisaţi 2 ouă, bătute 2 linguriţe sos Worchestershire 1 linguriţă pudră de ceapă 2 linguri parmezan, răzuit 1/2 linguriţă seminţe de fenicul, pisate 300 g spanac dezgheţat şi scurs 1 cană mozzarella ketchup (pentru ornat)

Cea mai bună ruladă din carne de curcan - Mod de preparare

Încingi cuptorul. Pui hârtie de copt într-o tavă de chec.

Amesteci bine într-un vas carnea de curcan, un sfert de cană de sos de roşii, pesmet, ceapă, usturoi, ouăle, sosul Worchestershire, condimentele, parmezanul şi seminţele de fenicul.

Pui jumătate din amestec în tavă şi presezi. Cu o lingură, faci un şănţuleţ pe mijlocul compoziţiei.

Într-un alt vas, amesteci spanacul şi trei sferturi de cană de mozzarella. Pui acest amestec în şănţuleţul format. Aşezi restul de carne de curcan peste spanac şi presezi uşor. Laşi la cuptor 45-50 de minute.

Pui restul de sos de roşii deasupra şi presari restul de mozzarella. Mai laşi la cuptor 15 minute sau până se pătrunde bine carnea iar sosul bolboroseşte.

Laşi să-şi revină 10 minute înainte de a servi. Nu o servi imediat pentru că rişti să se împrăştie, din acest motiv este foarte important să o laşi să se odihnească.

sursa: http://beautyandbedlam.com/

Ruladă de carne cu sos de ierburi

Ruladă de carne cu sos de ierburi

Ruladă din carne de pasăre

Ruladă din carne de pasăre

Ruladă din carne de vită tocată

Ruladă din carne de vită tocată

Ruladă din carne tocată cu ouă

Ruladă din carne tocată cu ouă

Ruladă cu carne cu seminţe de susan

Ruladă cu carne cu seminţe de susan