Minestrone cu paste

O supă din bucătăria tradiţională a Italiei, a „aterizat“ direct la noi în casă. pretă şi prepară o supă minestrone delicioasă.
Ingrediente
2 morcovi 1 ceapă 1 cartof mare 1 dovlecel 2 tulpini de ţelină 1 cutie cu pulpă de roşii 2 linguri ulei 2 linguri boabe de porumb dulce (conservă) 100 g paste pătrunjel verde sare piper
Mod de preparare
Se curăţă legumele, se taie după dorinţă şi se călesc într-o oală cu cele două linguri de ulei şi puţină apă circa 15 minute, amestecând permanent. 2 Se adaugă boabele de porumb,
tulpinile de ţelină tăiate bucăţi mai mari, pulpa de roşii, 1 l de apă caldă, sare şi piper, după gust, şi se lasă să fiarbă 10 minute. 3 Se adaugă pastele, se lasă să fiarbă al dente şi se serveşte supa imediat, garnisită cu pătrunjel verde tocat.