Supă de fasole uscată cu verdeţuri de primăvară: reţetă de post

1 dsc 0023 5 jpg jpeg

O supă de fasole uscată e săţioasă şi gustoasă. Adăugând în ea verdeţuri de primăvară, o transformi total. O mâncare de post fresh!

  • Porții: 1 oală
  • Timp total: 2 h
  • Pregătire: 30 min
  • Gătire: 1 h 30 min
  • Categorie: supe si ciorbe

Ingrediente

500 g fasole uscată

2 morcovi

1 rădăcină ţelină

1 dovlecel

1 legătură ceapă verde

1 legătură ştevie

100 g frunze spanac tânăr

100 g paste (melcişori)

4 linguri ulei

1 lingură sare

Mod de preparare

Pui fasolea la înmuiat de seara. A doua zi schimbi apa şi fierbi fasolea pe jumătate. Schimbi din  nou apa şi o pui la foc. Între timp, cureţi legumele şi căleşti în ulei morcovul, dovlecelul şi ţelina tocată. Când apa de la fasole clocoteşte, adaugi legumele călite şi ceapa verde tocată. Laşi să fiarbă acoperit cu capac încă 15 minute, apoi adaugi pastele.

Când fasolea şi pastele sunt moi, condimentezi cu sare şi pui ştevia şi spanacul tocate grosier. Stingi focul şi laşi acoperit cu capac.

FOTO: farfuridi.ro

farfuridi.ro



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg