Sparanghelul verde, învelit în bacon crocant, este absolut delicios şi îl poţi găti cum doreşti: la tigaie, la cuptor sau pe grătar. Datorită gustului şi aromelor pătrunzătoare, poate deveni preparatul tău favorit!

Ingrediente 

  • 2 legături sparanghel 
  • 4-5 felii de bacon 
  • 1-2 linguri ulei de măsline sau unt 
  • sare şi piper, după gust 

Mod de preparare 

Înlături cotoarele sparanghelului. Speli firele de sparanghel bine, sub jet de apă rece, apoi le ştergi. Înveleşti strâns câte 2-3 fire de sparanghel într-o felie de bacon până ce ai epuizat ingredientele. Încingi uleiul sau untul într-o tigaie, apoi le prăjeşti câteva minute, pe ambele părţi, până ce se rumenesc. Asezonezi cu sare şi piper, după gust. 

FOTO: Shutterstock.com

Încearcă şi reţeta de Piept de pui cu sparanghel şi roşii cherry la cuptor

Loading...