Sufleu de conopidă, simplu şi delicios
În combinaţie cu branza, smântâna şi caşcavalul, conopida capătă un gust aparte. Aşadar, nu e de mirare că tava de sufleu de conopidă se va termina în scurt timp.
De ce ai nevoie pentru sufleu de conopidă
1 conopidă
sare
piper
200 g brânză
200 ml smântână
4 ouă
unt, pentru uns
5-6 roşii cherry
100 g caşcaval
Cum se prepară sufleu de conopidă
Rupi conopida în bucheţele pe care le clocoteşti, 5 minute, în apă cu sare. Le scurgi şi le pui deoparte. Separat, amesteci brânza dată prin răzătoare cu smântâna şi cu ouăle bătute, separat. Ungi un vas cu unt aşezi bucheţelele de conopidă, torni smântâna şi dacă e cazul, sărezi şi piperezi, apoi presari caşcavalul răzuit şi aşezi din loc în loc roşiile. Dai la cuptor sufleul până când se gratinează caşcavalul.