Tot ce ai nevoie pentru această supă-cremă de sparanghel şi usturoi este să arunci două mâini de sparanghel şi 10 căţei de usturoi în cuptor, apoi să le faci piure într-un blender. Ce secrete mai are această supă? Descoperă în reţeta noastră de mai jos.

Supă-cremă de sparanghel şi usturoi - Ingrediente (2 porţii)

800 g sparanghel, curăţat
10 căţei usturoi, zdrobiţi
2 linguri ulei de măsline
sare
piper
3 căni supă de legume
1 cană lapte
pătrunjel tocat, pentru decor

Supă-cremă de sparanghel şi usturoi - Mod de preparare

Încingi cuptorul. Tapetezi o tavă şi o dai deoparte. Amesteci sparanghelul şi usturoiul cu ulei de măsline şi asezonezi cu sare şi piper. Aranjezi sparanghelul cu usturoi în tavă şi laşi 12 minute să se înmoaie. Scoţi din cuptor şi transferi sparanghelul cu usturoi într-un blender. Adaugi supa şi laptele. Mixezi până se formează o cremă.

O transferi într-o oală. O încălzeşti la flacără medie, subţiind cu o cantitate suplimentară de supă, dacă vrei. Asezonezi cu sare şi piper, după gust. Pui cu polonicul în boluri şi presari pătrunjel pe deasupra.

sursa: http://diethood.com/

Loading...