Tartă cu şuncă, brânză şi legume

tarta sunca branza jpeg

O tartă simplă, cu şuncă, brânză şi bacon, este perfectă pentru masa de prânz sau cină.

Ingrediente

1 aluat foitaj 80 g mazăre 1 morcov, tăiat cubuleţe ½ dovlecel, tăiat fâşii 150 g şuncă, cubuleţe 4 ouă 250 ml lapte 80 g smântână 150 g brânză rasă parmezan ras, după gust rucola, după gust sare piper

Mod de preparare – Tartă cu şuncă, brânză şi legume

Întinzi aluatul într-o tavă de tartă, îndoind marginile în interior. Dai la frigider 1 oră. Acoperi cu hârtie de copt, umpli tava cu boabe de fasole, pentru a preveni aluatul să se umfle, şi dai la cuptorul încins la 180 °C, pentru 15 minute.

Baţi ouăle cu laptele, smântâna, sare şi piper, după gust. Adaugi morcovul, dovlecelul şi brânza. Dai la o parte hârtia de copt şi boabele de fasole. Umpli tarta cu şunca şi compoziţia din ou, brânză şi legume. Dai la cuptorul încins 30-40 de minute. Serveşti cu parmezan şi frunze de rucola.

Sursa http://www.eatwell101.com

http://www.eatwell101.com