Un desert uşor de preparat, cu un aspect sofisticat, ca luate direct de la cofetărie, acadelele din măr cu glazură de ciocolată sunt pur şi simplu delicioase.

Ingrediente

2 mere

600 g ciocolată, bucăţele

1 lingură ulei de cocos

200 g caramele, topite

nuci sau alune mărunţite, după gust

beţe pentru acadele

Mod de preparare – Acadele din măr cu glazură de ciocolată

Tai merele felii mai groase şi le crestezi uşor în partea de jos cu un cuţit, apoi le aşezi pe câte un băţ de acadea. Topeşti ciocolata pe baie de aburi şi o amesteci cu uleiul de cocos.

Treci fiecare felie de măr prin ciocolată, astfel încât să fie acoperită în totalitate. Aranjezi acadelele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le decorezi cu caramel şi nuci. Dai la frigider 1 oră. Serveşti imediat.

Sursa https://www.momlovesbaking.com

Loading...
Evaluează articolul