Ardei copţi cu brânză de capră
Dificultate mică 5 porţii Preparare 30’
5 ardei graşi roşii potriviţi
750 g brânză de capră
5 ciuperci potrivite
1 ceapă mare
busuioc proaspăt
oregano proaspăt
sare
piper
Speli ardeii, îi tai în jumătăţi şi le scoţi seminţele. Îi aşezi într-o tavă încăpătoare sau separat, în vase termorezistente. Cureţi ceapa şi ciupercile. Le speli, le scurgi şi le tai rondele.
Încingi puţin ulei într-o tigaie antiaderentă şi căleşti legumele. Condimentezi cu puţină sare şi piper. Zdrobeşti brânza cu furculiţa şi o pui într-un castron.
Pui în interiorul fiecărui ardei din legumele călite, apoi presari brânză. Dai la cuptor până se rumenesc ardeii. În momentul servirii, îi decorezi cu busuioc şi oregano proaspăt.