Ciuperci saganaki cu brânză de capră, reţeta grecească

ciuperci saganaki jpeg

Celebrul fel de mâncare grecesc, pui saganaki, poate fi preparat şi în varianta fără carne, mai exact cu ciuperci. Garantăm că gustul este la fel de bun.

De ce ai nevoie pentru ciuperci saganaki cu brânză de capră

200 g ciuperci

1 ceapă

2 căţei de usturoi

pătrunjel

1 ardei gras

2 roşii

450 g brânză de capră

oregano

½ lingură zahăr

2-3 linguri ulei

1 lingură muştar

sare

piper

Cum se prepară ciuperci saganaki cu brânză de capră

Încingi uleiul în tigaie şi căleşti ciupercile întregi 4-5 minute. Adaugi ceapa tocată, usturoiul, pătrunjelul, ardeiul tocat şi mai sotezi 3-4 minute. Pui roşiile descojite tocate, zahărul, muştarul, oregano şi asezonezi cu sare şi piper după gust. Amesteci şi mai laşi pe foc 5 minute.

Dai drumul la cuptor. Aşezi deasupra ciupercilor felii de brânză de capră şi dai cratiţa la cuptor 8-9 minute sau până când se topeşte brânza.

Sursa http://amateurcookprofessionaleater.blogspot.ro

http://amateurcookprofessionaleater.blogspot.ro



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg