Fasole bătută cu ceapă călită şi usturoi

1 fasole batuta jpg jpeg

În zilele de post sau ori de câte ori ai poftă, fă repede această reţetă de fasole bătută cu ceapă călită şi usturoi. Adaugă murături şi pâine prăjită şi vei avea o masă boierească.

De ce ai nevoie pentru fasole bătută cu ceapă şi usturoi

350 g fasole albă

5 cepe

200 ml ulei

5-6 căţei de usturoi

100 ml suc de roşii

sare

piper

Cum se prepară fasolea bătută cu ceapă călită şi usturoi

Înmoi fasolea peste noapte în apă, a doua zi o scurgi şi o pui din nou la fiert în apă cu sare, până când se înmoaie. O scurgi, dar păstrezi o parte din zeamă.

Toci cepele şi le căleşti în ulei până când se înmoaie. Torni sucul de roşii şi condimentezi cu sare şi piper după gust. Zdrobeşti usturoiul, pasezi fasolea, o amesteci cu usturoiul, sare şi torni din zeama îm care au fiert până obţii consistenţa dorită.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg